Puur Zuiver
Puur Zuiver biedt yoga en meditatie aan in Delden. Puur Zuiver richt zich hiermee op de binnenkant; de verbinding met jezelf, je ware natuur. Er is zoveel ‘ruis’ om ons heen dat die de verbinding met je zelf minder wordt. Minder 'zuiver' zogezegd. Diverse prikkels uit omgeving kunnen daar invloed op hebben. Door de verbinding regelmatig bewust te zijn creëer je een stiltepunt of centrum van kalmte waarnaar je kunt terugkeren gedurende de dag. Het brengt aanwezigheid in het ‘hier en nu’ met daarbij de ‘zuivere’ verbinding met je ware natuur. Het creëert harmonie bij jezelf als met je omgeving.
 
Missie: Leven vanuit je ware natuur met een harmonieuze leefstijl.

Sinds september 2012 is ‘Puur Zuiver’ opgericht, waarin het op natuurlijke wijze bewegen en mediteren centraal staan. Het richt zich op ‘meditatie in beweging’. Door inspanning en ontspanning af te wisselen tijdens de les, kom je terug bij ware jezelf. De ruis om je heen valt weg, je ontdekt de stilte in jezelf. In contact met je ware natuur volgen keuzes voor een harmonieuze leefstijl vanzelf.

 


  Docente: Ivonne Eshuis
Mijn naam is Ivonne Eshuis en woonachtig in Delden.

Ik geef les in Easyflow Yoga en Poweryoga bij Puur Zuiver. Vanaf mijn jonge jaren heb ik al veel aan sport en beweging gedaan. Na een lange periode van turnen, heb ik diverse sporten uitgeoefend met een voorkeur voor het buitensporten (o.a. hardlopen, duiken, kung-fu, mountainbiken, klimmen, snowboarden, skeeleren, salsa en wandelen). In 2009 is yoga uiteindelijk op mijn pad gekomen.

Vanaf 2000 geef ik les aan groepen. Ik ben voormalig docente freestyle-aerobics, freestyle-steps, indoor-rowing, Les Mills-instructrice (rpm, bodypump en bodybalance) en fitness-instructrice.

Naast het menselijke lichaam, ben ik altijd bezig geweest met het energetische lichaam en het menselijke bewustzijn. Diverse gevolgde cursussen en opleidingen sluiten hier bij aan; (sport)massage, Reiki, Quantum Touch, Shamballah, Integrale Menswetenschappen, Holistisch Energetisch Therapie.

De yoga voegt het als het ware tezamen; het bewegen van het lichaam, het energetische lichaam en het bewustzijn. Yoga betekent eenheid. Het brengt eenheid tussen lichaam, geest en ziel. Tussen het aardse en het spirituele. Daarnaast is yoga toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond.