Ervaringen van deelnemers

Debora - 16/07/2018 om 16:01

Ik heb jouw lessen altijd als zeer prettig ervaren en wil je daar iig erg voor bedanken.
Ik ben lichaam bewuster geworden en veel soepeler in de spieren.

Anna Maria - 08/06/2018 om 11:41

Net van een buitenyogales genoten.
Wat is het fijn om in de mooie natuur van Twickel oefeningen te doen en daarna helemaal te ontspannen.
Een betere start van de dag kan ik niet bedenken.

Astrid - 17/01/2018 om 13:46

Graag wil ik je bedanken voor de poweryogalessen waaraan ik heb mogen deelnemen. Eerst wat onwennig. Daarna nog twijfelend. Inmiddels vind ik het leuk! Want wat men zegt over soepelheid, lenigheid, rustmomentje... Het is allemaal waar! De 'dinsdagavond" is " mijn avond"; voorafgaand aan de les denk ik altijd nog " even dit en dat doen na yoga". Na de les denk ik altijd: "eerst een warme douche" en daarna doe ik helemaal niets meer! En daar heb ik ook de volgende dag helemaal geen spijt van.

Hanneke - 27/09/2015 om 19:01

Helaas kan ik niet meer deelnemen aan de fijne poweryogalessen als gevolg van de wijzigingen van het rooster. Ivonne, reuze bedankt voor de fijne lessen en ontspannen uurtjes, het heeft me goed gedaan!

Barbara - 05/07/2015 om 11:03

Het is al weer een aantal jaar geleden dat ik voor het eerst yoga probeerde, maar ben sindsdien razend enthousiast. Ik dacht dat het misschien wat zweverig was, maar de lessen van Ivonne zijn juist 'down to earth'. De les vol inspanning en ontspanning is een broodnodig wekelijks moment van bezinning geworden. Helaas heb ik het nu een aantal weken niet kunnen volgen en ik merk direct dat ik het mis. Zodra het kan ben ik er weer!

 
Pagina 1 van 1